You need to enable JavaScript to run this app.

Om Dekksjekkdag

Som trafikant eller bilist i trafikken er sikkerhet førsteprioritet. Det mange ikke tenker på er at dekkene er bilens viktigste sikkerhetssystem og det eneste utstyret som har kontakt med veien. Faktisk snakker vi om fire kontaktflater med størrelse på fire postkort.

Hos Continental jobber vi med sikkerhetsspørsmålet hver dag - da kreves det også at du som bileier tar vare på din og dine medtrafianters sikkerhet - i dette tilfellet dekkene dine.

Med en dedikert Dekksjekkdag ønsker Continental å gi dekkene den oppmerksomheten de trenger og fortjener - med det formål å gjøre kjøring og ferdsel i trafikken så trygg som mulig.

Ofte stilte spørsmål

Vinn flotte premier!

Vinn flotte premier!

Alle som får utført en gratis dekksjekk hos en av våre dekksjekkpartnere mellom 29. august og 3. september kan bli med i trekningen av tre stk gavekort for en uforglemmelig dag på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad. Gavekortet gjelder for Porsche 718 Track Experience (verdi 5.500,- pr person) for deg og en venn. Vi trekker også tre vinnere som får et sett med fire sommer- eller vinterdekk (opp til kr 10.000,-).

Les mer

Denne nettsiden bruker cookies