You need to enable JavaScript to run this app.

Om Dekksjekkdag

Som trafikant eller bilist i trafikken er sikkerhet førsteprioritet. Det mange ikke tenker på er at dekkene er bilens viktigste sikkerhetssystem og det eneste utstyret som har kontakt med veien. Faktisk snakker vi om fire kontaktflater med størrelse på fire postkort.

Hos Continental jobber vi med sikkerhetsspørsmålet hver dag - da kreves det også at du som bileier tar vare på din og dine medtrafianters sikkerhet - i dette tilfellet dekkene dine.

Med en dedikert Dekksjekkdag ønsker Continental å gi dekkene den oppmerksomheten de trenger og fortjener - med det formål å gjøre kjøring og ferdsel i trafikken så trygg som mulig.

Ofte stilte spørsmål

Vinn flotte premier!

Vinn flotte premier!

Send inn din dekksjekkrapport og vær med i trekningen av tre sett med fire nye sommer- eller vinterdekk (opp til kr 10.000,-) og tre stk Continental SUP brett.

Fem vinnere får to billetter hver til en uforglemmelig dag med oss på Rudskogen Motorsenter. Arrangementet er planlagt våren 2024. Utgifter knyttet til dagsarrangementet vil bli dekket av Continental Dekk Norge. Det inkluderer også evt. fly og overnatting i Norge, om det er nødvendig (verdi fra kr 5.800,-)

Les mer